IMG_9280.jpg
11-12-2021 - 11-12-2021

14:15

www.ericmilton.nl/subnav/tickets/

Concert: Eric Milton & Friends Classic Songs

Classic songs

Luister naar de magische wisselwerking tussen Eric Milton en het strijkers ensemble en je hoort het. Bij hun samenwerking tillen ze niet alleen elkaar naar het hoogste niveau, maar krijgt ook het repertoire dat ze brengen een extra lading vanwege de bijzondere akoestiek in de Theodorakapel te Zwolle.

Het is een ontelbare veelvoud van muziek, tekst en magische betovering.

Artistieke liefde

Vanaf het begin van hun samenwerking op 5 mei 2021 jl. was het een artistieke liefde op het eerste gezicht. "Een muzikale Zwolseromance', noemen ze het zelf. Midden in een lied werd ik zó door mijn eigen stem geraakt vanwege de akoestiek omgeving dat de tranen over mijn wangen rolden. Het was een emotionele achtbaan'', zegt Eric.

We halen het beste in elkaar naar boven. Met het ensemble kan ik alle lagen van een liedje aanboren en er een eigen kleur aan geven. Eén blik is genoeg om samen los van de grond te komen. 'Elk lied krijgt een ziel als een schilderij dat van het doek afspat en tot leven komt.

'Zaterdag Matinee Bij hun concert geven ze de mooiste liedjes een erepodium. Zo komen er muziekpareltjes voorbij van Pucinni tot aan Andrea Bocelli. Allemaal herkenbare nummers die je in het hart raken, omdat ze de deur openen naar herinneringen, verlangens en bijzondere momenten die iedereen kent. 

2 voorstellingen:

Van 14.15 uur tot 15.30 uur 

 

 

nieuws

   AGENDA    RESERVEREN

UITGELICHT...

Koor Bende van Zang e...

bende_v_zang_en_ziel.jpg

Dirigent Danie l Vecht begint ochtend-koor in de Theodorakapel De Wakkere Bende. Begin september start zanger en dirigent Danie l Vecht met een nieuwe groep van De Bende van Zang & Ziel De Wakkere Bende. De Wakkere Bende is een...

MEER NIEUWS