Bijzondere locatie in het hart van Zwolle

De Theodorakapel is een plek voor bezinning, cultuur en ontmoeting en beschikbaar voor een breed Zwols publiek. Het stimuleert betekenisvolle activiteiten voor en met vrijwilligers, ouderen en inwoners van de stad. Om deze bijzondere plek voor de toekomst van Zwolle te behouden is de Theodorakapel ook te huur voor particulieren en organisaties. De Theodorakapel is zowel eenmalig als op regelmatige basis te huur voor lezingen, exposities, bedrijfspresentaties, workshops en natuurlijk concerten. Ook een uitvaart, jubileum of huwelijk behoren tot de mogelijkheden.

De kapel is geschikt voor verschillende gelegenheden met een maximum van 100 personen en is voorzien van vele faciliteiten. Wilt u de kapel meerdere malen per jaar huren? Dan stellen wij graag een aanbod op maat voor u samen. We lichten graag de verschillende mogelijkheden voor het huren van de Theodorakapel toe in een persoonlijk gesprek. Neem direct contact met ons op.  

Speciale gelegenheden

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een speciale gelegenheid? Zoekt u een unieke trouwlocatie of heeft u iets speciaals te vieren? De Theodorakapel biedt voor elk wat wils. De kapel is naar wens in te richten en catering is beschikbaar op aanvraag. Ook voor een uitvaart en herdenking biedt de kapel een intieme plek.

Maatschappelijke en culturele activiteiten

We verwelkomen graag mensen en organisaties met een maatschappelijke of cultureel initiatief. Samen kijken we hoe we uw idee in de Theodorakapel tot een succes kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een theaterstuk, expositie of misschien zelfs een concertreeks. De kapel is naar wens in te richten en is uitgerust met moderne audiovisuele middelen. 

Presentaties

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke en inspirerende locatie in het hart van Zwolle is de Theodorakapel dé ideale plek. U kunt voor uw  training, seminar, cursus of bedrijfspresentatie bij ons terecht. De kapel is naar wens in te richten en is uitgerust met moderne audiovisuele middelen en internet. Wij helpen u graag om uw vergadering samen te stellen.

Tarieven

  Tijdsduur* Tarief** Dagen
Huwelijk, begrafenis, herdenking, jubileum  Dagdeel € 210 Maandag tot en met zondag
Huwelijk, begrafenis, herdenking, jubileum Per dag € 310 Maandag tot en met zaterdag
Lezing, concert, expositie, symposium, vergadering, workshop Dagdeel € 150 Maandag tot en met zondag
Lezing, concert, expositie, symposium, vergadering, workshop Per dag € 215 Maandag tot en met zaterdag
Vaste gebruikers (minimaal vijf keer per jaar op een vast tijdstip) Dagdeel € 110 Maandag tot en met zaterdag

* Extra uren zijn bespreekbaar op basis van beschikbaarheid. Vraag naar de voorwaarden.
**Boekingen zijn inclusief btw. In het tarief is inbegrepen dat er altijd een beheerder bereikbaar is.

Faciliteiten

Bij het huren van de Theodorakapel kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals de pianovleugel. De kapel is naar wens in te richten.

Standaard faciliteiten
(inbegrepen bij prijs)
Extra faciliteiten
(prijs op aanvraag)
90 stoelen Vleugelpiano extra stemmen eigen kosten
Internet Audio-installatie met microfoon (incl. kosten technicus)***  
 Microfoon Flip-over met stiften
Katheder voor speeches Whiteboard met stiften
Keuken met toebehoren Catering
Garderobe  
Toiletten  
Koorruimte  

Rolstoelhelling bij ingang kapel

 

*** Voor gebruik van de audio-installatie voor uitsluitend spraak of het draaien van een CD vragen we geen vergoeding. 

Bereikbaarheid

Door haar centrale ligging is de Theodorakapel zowel met het openbaar vervoer als met de auto makkelijk te bereiken. Parkeren is mogelijk in een van de nabijgelegen parkeergarages.

nieuws

   AGENDA

UITGELICHT...

Concert Murray A. Lig...