xvpg1oyi.png
22-09-2023 - 22-09-2023

19:30

www.klankresonantie.nl

Klank Resonatie Zwolle

Op  vrijdag 22 september organiseert Klankresonantie Zwolle het maandelijkse klankschaalconcert.

Organisator en klankschaalmasseur Gerrit Snellenburg verzorgt iedere maand een klankschaalconcert in de Theodorakapel met steeds wisselende gasten. Geregeld een muzikant maar ook energetisch werkers die bijvoorbeeld een geleide meditatie  verzorgen. Een klankschaalconcert kan een diepe ontspanning geven. De trilling (resonantie) die de klanken voortbrengen kunnen makkelijk doordringen in je lichaam doordat je lichaam uit circa 70% uit vocht bestaat. Dit vocht is een prima geleider van trilling. Gerrit Snellenburg heeft in enkele jaren tijd een prachtige en  unieke set klankschalen bij elkaar gebracht. Een klankschaalconcert (ook wel klankreis of soundbath genoemd) kan je diep raken, een heerlijke ontspanning geven en geregeld merken bezoekers op, inzichten te hebben gekregen mbt persoonlijke thema's die op dat moment bij hun spelen. Al met al een wonderlijk en inspirerend concert!

Voor deze editie wordt een geleide meditatie verzorgd door Tai Chi meester Judith van Drooge (Inner-Touch Tai Chi).
Tijdens de geleide meditatie word je in de gelegenheid gesteld om volledig naar binnen te keren, daar waar alle antwoorden liggen opgeslagen. De ontspanning die volgt door de meditatie maakt je ontvankelijker voor de klanken en resonantie tijdens de klankreis die aansluitend wordt ingezet.

Voor de klankreis wordt gebruik gemaakt van een hele reeks klankschalen, zowel therapeutische (Peter Hess) klankschalen als oude Tibetaanse-(klooster)-schalen maar ook de sjamaandrum wordt ingezet alsmede gongs (Feng-gong en TamTam-gong) en verder tal van andere percussie die je mee op reis nemen.

Dit alles mag je zittend of liggend ondergaan. Er zijn tal van yogamatten/kussen/dekentje beschikbaar maar meestal niet genoeg voor iedereen. Als je dit zelf hebt dan graag meenemen. Er staat zowel voor als na het event gratis thee, mineraalwater en wat lekkers voor je klaar

De inloop is vanaf 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur.
Entree: € 25 via pin of contant aan de deur
Aanmelden via email Klankresonantie Zwolle is noodzakelijk.

Meer info: www.klankresonantie.nl
Voel je van harte uitgenodigd!

nieuws

   AGENDA

UITGELICHT...

Start van een nieuwe ...

bende_van_znag_en_ziel.PNG

Dirigent Daniël Vecht begint nieuw ochtend-koor “De Frisse Bende.” Begin september start dirigent Daniël Vecht met een nieuwe groep van DeBende van Zang & Ziel “De Frisse Bende.”De Frisse Bende is een koor voor mensen die zingend aan hun week...

MEER NIEUWS