Concert Douwe Bob

26-03-2022

DOUWE BOB
Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Op zijn nieuwste album Born To Win, Born To Lose komt het allemaal terug verpakt in een grote variatie aan rootsy Americana songs, geproduceerd door Daniël Lohues. Een plaat over troost, liefde, vriendschap, verlies en dood, over het leven zelf. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose, een album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden.

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

 

Tijdens de Church tour geeft hij 2 concerten in de Theodora Kapel, kijk snel in de agenda voor deze en andere concerten.

nieuws

   AGENDA

UITGELICHT...

concert om de hoek

        concert om de hoek aanvang 15 45 ticket 10 euro     co...

MEER NIEUWS

concert om de hoek

21-04-2024 | 15:45 uur

>    > > > > Beste buurtgenoten, > een uitnodiging voor een concert op 21 april. Een programma met...

MEER INFORMATIE