Concert: 'NORGE'

24-06-2023

WOLTER HOEKSEMA 
 
ALBUM RELEASE CONCERT 'NORGE' 
Maak kennis met Wolter, een 23 jaar oude gevoelige pianist uit Zwolle. Het bespelen van de piano heeft voor hem altijd een therapeutische waarde gehad, een manier om onrustige gedachten te kalmeren. Dit concert markeert de lancering van zijn debuutalbum 'Norge'. Dit neo-klassieke pianosalbum weerspiegelt de invloeden van Joep Beving en Nils Frahm, maar bevat ook de unieke handtekening van Wolter zelf. Elk stuk op het album neemt de luisteraar mee op een emotionele reis, gevuld met Wolters persoonlijke gevoelens en herinneringen. 
De inspiratie voor 'Norge' kwam voort uit Wolters verblijf in Noorwegen, waar hij tijdelijk woonde, studeerde en nieuwe mensen ontmoette. Deze ervaringen, samen met zijn persoonlijke groei en eenzaamheid, hebben een diepgaande invloed gehad op zijn muziek. Wolter hoopt dat zijn album niet alleen zijn eigen verhaal vertelt, maar ook anderen raakt en verbindt met universele thema's. 
Het album is mede mogelijk gemaakt door de hulp van Poppunt Overijssel. 
 

 

Kaartverkoop via  Hedon

https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/31685/WOLTER-HOEKSEMA

 

nieuws

   AGENDA

UITGELICHT...

Start van een nieuwe ...

bende_van_znag_en_ziel.PNG

Dirigent Daniël Vecht begint nieuw ochtend-koor “De Frisse Bende.” Begin september start dirigent Daniël Vecht met een nieuwe groep van DeBende van Zang & Ziel “De Frisse Bende.”De Frisse Bende is een koor voor mensen die zingend aan hun week...

MEER NIEUWS