Klankresonantie Zwolle, Gerrit Snellenburg

11-11-2022

Op vrijdag 11 november is het weer tijd voor het maandelijkse klankschaalconcert van Klankresonantie Zwolle. Naast de authentieke en Tibetaanse klankschalen wordt gebruik gemaakt van een gong en sjamaandrum naast allerlei (Tribal)-instrumenten. Voor deze editie heeft Klankresonantie Zwolle haar arsenaal aan instrumenten wederom uitgebreid. 3 verschillende klankbuizen zijn toegevoegd. Dmv de klankbuizen stellen we onze gasten nog meer in staat om een diepe, heldere focus op de (meditatieve)- ontspanning te beleven.


Entree: €25,- contant of pin aan de deur Inlooptijd vanaf 19.30, deuren sluiten om 19.45 uur.

Doorlopend gratis thee en mineraalwater met wat lekkers.

Aanmelden en meer i nfo op https://www.klankresonantie.nl/agenda

Home - Klankresonantie Zwolle Alles is trilling - Klankreizen Klankmassage
Vanuit Klankresonantie Zwolle organiseren we 1x per maand een klankreis (klankschaalconcert) in de ruim 100 jaar oude Theodorakapel in Zwolle.. Daarnaast organiseren we geregeld mindfulness events op verschillende locaties en werken we samen met andere organisaties.
www.klankresonantie.nl

 

nieuws

   AGENDA

UITGELICHT...

Start van een nieuwe ...

bende_van_znag_en_ziel.PNG

Dirigent Daniël Vecht begint nieuw ochtend-koor “De Frisse Bende.” Begin september start dirigent Daniël Vecht met een nieuwe groep van DeBende van Zang & Ziel “De Frisse Bende.”De Frisse Bende is een koor voor mensen die zingend aan hun week...

MEER NIEUWS