NIEUWJAARS STREAM 2022

05-01-2022

De gemeente Zwolle trapt 2022 af met een livestream vanuit Hedon vol bekende en nieuwe Zwolse artiesten.

 De Theodora Kapel is tijdens deze live stream ook mooi in beeld!

 

De gemeente Zwolle trapt 2022 af met een veelzijdige livestream vol muziek van bekende en nieuwe Zwolse artiesten. Ook zijn er interviews met creatieve Zwollenaren met landelijk en internationaal succes en diverse andere gasten waaronder het technische hoogstandje robothond Spot. De livestream vanuit het Zwolse poppodium Hedon is op woensdag 5 januari vanaf 20:00 uur gratis te volgen via www.hedon-zwolle.nl/live.

 Het programma op woensdag 5 januari is erg veelzijdig. Zo is er tijdens de livestream muziek van o.a. het ArtEZ Pop Orkest met Typhoon, Rico, Tangarine, Julia, Piet Jr. & Evva. Ook komen verschillende creatieve Zwollenaren aan het woord die Zwolle en zichzelf landelijk of internationaal op de kaart hebben gezet. Zo is er een interview met fotograaf Nathan Reinds over zijn werk als huisfotograaf van het Eurovisie Songfestival en is er een bijdrage van de nieuwe Zwolse stadsdichter Sarah Lucassen. Dit is slechts een greep uit het volledige programma. Uiteraard is er ook een mooie rol voor de burgemeester van Zwolle, Peter Snijders. Host van de avond is de bekende Zwolse presentator Boudewijn Koops.

Sinds de uitbraak van de Coronapandemie heeft Hedon meerdere livestreams van hoge kwaliteit geproduceerd. Zo was er een ode aan Bob Dylan met tal van grote landelijke artiesten, faciliteerde Hedon een avondvullende livestream inclusief meerdere documentaires rondom Tangarine, vierde de Zwolse artiest Bertolf zijn albumrelease digitaal vanuit Hedon en is er maandelijks het informatieve programma Hedon Academy speciaal voor studenten.

Deze livestream is een productie van Hedon Zwolle in opdracht van de gemeente Zwolle.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GEMEENTE ZWOLLE LIVESTREAM

 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Woensdag 5 januari 2022   

Aanvang                     : 20:00 uur
Stream                       : www.hedon-zwolle.nl/live

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nieuws

   AGENDA    RESERVEREN

UITGELICHT...

Concert Serenity

Artboard_1@4x.png

Klankreis XXL

foto_klankschalen_promo_email.jpg
08-07-2022 - 08-07-2022 | 19:30 uur

Klankreis XXL Kristallen klankschalen en kelken vs koperen klankschalen   Vrijdag 08 juli 2022 van 19 30 tot 21.30 uur...

MEER INFORMATIE